Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up juli 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up juni 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €119,97. Te downloaden vanaf 4 april 2023.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

Call of Duty®: Black Ops Cold War (PS5 + PS4)

De legendarische Black Ops-serie is terug met Call of Duty: Black Ops Cold War – het directe vervolg op het onder fans zeer populaire Call of Duty: Black Ops.

In Black Ops Cold War word je midden in de uiterst gespannen geopolitieke strijd van de Koude Oorlog gestort, aan het begin van de jaren 80.

Kom oog in oog te staan met historische figuren en keiharde waarheden, terwijl je over de hele wereld vecht op legendarische locaties zoals Oost-Berlijn, Vietnam, Turkije, het Sovjet-hoofdkwartier van de KGB, en nog veel meer.

Volg als elitesoldaat het spoor van een schimmige figuur, die de wereldwijde machtsverhoudingen wil destabiliseren en de loop van de geschiedenis wil veranderen. Dring door tot de duistere kern van een wereldwijde samenzwering, met legendarische personages zoals Woods, Mason en Hudson, en een nieuwe groep agenten. Samen proberen jullie plannen te dwarsbomen waaraan al tientallen jaren wordt gewerkt.

Behalve de campagne brengt Cold War een groot aantal wapens en voorwerpen naar de volgende generatie van de multiplayer en Zombies.

We staan op het punt van oorlog. Welkom bij Call of Duty: Black Ops Cold War.

Jurassic World Evolution 2 is het langverwachte vervolg op Frontier’s baanbrekende managementsimulatie uit 2018, Jurassic World Evolution. De game biedt een gloednieuwe verhalende campagne met de stemmen van de cast van de Jurassic World-films, fantastische nieuwe onderdelen, vier pakkende speltypen en een uitgebreid aanbod indrukwekkende dinosaurussen.

Alan Wake Remastered (PS5 + PS4)

Vecht met het licht in Alan Wake Remastered

Keer terug naar de mysterieuze stad Bright Falls in de remaster van deze bekroonde cinematische actiegame van Remedy Entertainment (Control, Max Payne), nu met verbeterde beelden en nieuwe functies.

De verontruste schrijver Alan Wake begint aan een wanhopige zoektocht naar zijn vermiste vrouw Alice. Na haar mysterieuze verdwijning uit de stad Bright Falls, ontdekt hij pagina’s van een horrorverhaal dat hij geschreven zou hebben, maar waar hij zich niets van herinnert.

Al snel begint Wake aan zichzelf te twijfelen, wanneer het verhaal zich pagina voor pagina voor zijn eigen ogen begint af te spelen: een vijandige, bovennatuurlijke duisternis neemt iedereen over die op zijn pad komt en keert ze tegen Wake. 

Hij kan niet anders dan deze duistere krachten confronteren, gewapend met alleen een zaklamp, een pistool en de restanten van zijn gekwelde geest. Zijn helse zoektocht naar antwoorden op dit breinbrekende mysterie leidt hem naar de angstaanjagende dieptes van de nacht.

Endling – Extinction is Forever (PS5 + PS4)

Help een moedervos om haar drie kleine welpjes te redden

Beleef een wereld die door de mensheid is verwoest door de ogen van de laatste vos op aarde in dit milieubewuste avontuur.

Ontdek de verwoestende kracht van het menselijk ras en zie hoe de meest waardevolle en kwetsbare middelen van de natuur elke dag worden verwrongen, vervuild en uitgebuit. 

Verken meerdere 3D side-scrolling gebieden en bescherm je kleine pluizenbollen, geef ze voedsel, zie hoe ze opgroeien, ontdek hun unieke persoonlijkheden en angsten en help ze in de eerste plaats om te overleven.

’s Nachts kun je proberen om je jongen in de duisternis naar een veilige plek te brengen. Overdag rust je uit in een geïmproviseerde schuilplek en denk je na over je volgende stap – die de laatste kan zijn voor jou en je welpjes


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor juli 2023:

PlayStation Plus Premium Classics For juli 2023:
Deals Tracker
DealsTracker
Logo