Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up mei 2023 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €131,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €131,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Essential Games Line-up mei 2023 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €131,97. Te downloaden vanaf 2 mei 2023.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 games.

GRID Legends (PS5 + PS4)

GRID Legends* biedt zenuwslopende internationale motorsport-actie op het scherpst van de snede. Creëer je droom-motorsportevenementen, stort je in live multiplayer-races, maak deel uit van het drama in een fascinerend virtueel productieverhaal en omarm het gevoel van spectaculaire race-actie.

Strijd om je positie. Verleg de grenzen van legendarische wagens. Voel de kick van ongelofelijke snelheid. Drijf je aartsvijand tot het uiterste. Versla je vrienden keer op keer… en zorg ervoor dat ze het nooit meer vergeten!

o Speel samen met maximaal 21 vrienden in de meest sociale en verbonden GRID ooit, inclusief cross-platform play, en zaai chaos op het circuit.
o Beleef onvergetelijke races met een verbluffende variëteit aan auto’s, nieuwe locaties (zoals Londen) en spannende soorten evenementen, en creëer vijanden op het circuit.
o Gebruik de Race Creator om zenuwslopende races te ontwerpen die je samen met je vrienden kunt rijden, met evenement-typen als Elimination, bloedstollende Boost-races en de terugkeer van Drift. Wil je in hypercars tegen enorme vrachtwagens racen? Alles kan!
o Doe mee aan het spektakel van de motorsport met ons dramatische virtuele productieverhaal Driven to Glory, of stort je in onze grootste Career ooit met honderden adembenemende evenementen.


Chivalry 2 (PS5 + PS4)

Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4™- als de digitale PS5™-versie van deze game.

Keer terug naar het ultieme middeleeuwse slagveld.
Chivalry II is een multiplayer, first-person slasher geïnspireerd op epische middeleeuwse filmgevechten. Spelers komen midden in de actie van elk iconisch moment uit het tijdperk terecht – van botsende zwaarden en brandende pijlen tot uitgestrekte kasteelbelegeringen en meer.

● Begeef je in de strijd met crossplay op alle platformen!
● Stort je in verbluffende filmische gevechten met 64 spelers, geïnspireerd op epische middeleeuwse actiefilms
● Ervaar grootschalige conflicten in uitgestrekte middeleeuwse omgevingen, van toernooiterreinen tot kasteelbelegeringen op volle schaal
● Kies je speelstijl met 4 klassen en 12 subklassen, elk met hun eigen unieke wapens en vaardigheden
● en nog veel meer!

Descenders (PS4)

Van de makers van Action Henk komt Descenders, een snelle extreme downhill-bikegame die gemakkelijk is op te pakken, maar moeilijk te beheersen is.

Een Moderne Kijk op een Extreme Sport

Procedureel gegenereerde werelden: Neem elke keer dat je speelt verschillende sprongen, hellingen en hillbombs
Freestyle-fietsbesturing: Beheer elke subtiele beweging van je rijder, met een diepgaand physics-systeem dat is gemaakt voor strakke slidings en scrubs
Risico wordt beloond: Drijf jezelf tot het uiterste voor geweldige scores en combo’s – maar als je te vaak onderuit gaat, zou je alles zomaar weer kwijt kunnen zijn
Bouw een Reputatie op: Met een volledig uitgerust online Rep-systeem kun je pronken met je waarde en nieuwe fietsen en uitrusting verdienen
Volledige gelicenseerde soundtrack: We werken samen met Drum and Bass label Liquicity om je de perfecte soundtrack aan te bieden om de bergen bij af te dalen
Word de volgende Descender: Kun jij een volledige sessie trotseren en de rangen van de legendarische Descenders bereiken?
Kies een Team, Word een Legende
In Descenders is je team je leven. Wanneer je een kant kiest – Enemy, Arboreal of Kinetic – zul je samen gebonden zijn met andere spelers die dezelfde kant hebben gekozen als jij.

Pak je fiets, kies je team en probeer de Descender te evenaren. Sluit jij je aan bij de die-hard, stunt-gedreven rangen van Team Enemy, de bedreven, off-road stijl van Team Arboreal, of de snelheidsduivels van Team Kinetic?

Draag de kleuren en kleding van je team met trots en ontvang exclusieve teamuitrusting
Exclusieve prijzen worden uitgereikt aan het team met de meeste Reputatie
Krijg toegang tot het exclusieve kanaal van je team op de Descenders Discord-server


PlayStation Plus Extra and Premium Game Catalog voor mei 2023

PlayStation Plus Premium Classics voor mei 2023:
Deals Tracker
DealsTracker
Logo