Gratis maandelijkse PS Plus games augustus 2020 bij Playstation Store

days
0
0
hours
0
0
minutes
0
0
seconds
0
0
OpslaanOpgeslagenVerwijderd 1
PlayStation Store
Aanbiedingen score+421
Gratis €49,98 Naar deal
Aanbiedingen score+421
Gratis €49,98 Naar deal

Gratis maandelijkse PS Plus games augustus 2020 bij Playstation Store. Deze maand hebben de spellen een waarde van €54,99. Te downloaden vanaf 28 juli 2020 (CoD WM 2 Remastered) / voor Fall Guys 4 augustus 2020.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS4 Games.

Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Beleef opnieuw de epische singleplayer-campagne uit de toptitel van 2009, Call of Duty®: Modern Warfare® 2, geremasterd voor een nieuwe generatie in HD. De Campaign begint direct na de dramatische gebeurtenissen van Call of Duty® 4: Modern Warfare®, de baanbrekende game die wereldwijd door critici bejubeld werd. Modern Warfare® 2 is het hoogtepunt van boeiende en bloedstollende actie, waarin spelers het opnemen tegen een gevaar dat erop uit is om de wereld in chaos te storten.

De Call of Duty®: Modern Warfare® 2 Campaign is volledig geremasterd met verbeterde textures, animaties, physics-based rendering, high-dynamic range lighting en nog veel meer. Beleef klassieke missies, waaronder Cliffhanger, The Gulag en Whiskey Hotel met Soap, Price, ‘Ghost’ en de rest van Task Force 141 in een wereldwijde strijd om de orde te herstellen.

Fall Guys

Overleef een reeks bizarre uitdagingen totdat nog één iemand overeind staat in deze kleurrijke online multiplayergame voor 100 spelers.

Laat zien wat je waard bent in brute vechtpartijen of coöperatieve uitdagingen waarin alleen het winnende team doorgaat naar de volgende ronde. Buig, bots en beuk je een weg door hilarische obstakels, van het rammen door deuren en het berijden van een gigantisch skateboard tot een race op een berg vol met vallen.

Geef je Fall Guy een eigen stijl door hem met van alles aan te passen, van chique ananas-mode tot de hipste konijnenpetjes.

Deals Tracker

DealsTracker.nl
Logo
Enable registration in settings - general