Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up april 2021 bij Playstation Store

SaveSavedRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €169,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €169,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up april 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €169,97. Te downloaden vanaf 6 april 2021.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 Games.

Oddworld: Soulstorm – PS5

Het vervolg op New ‘N’ Tasty  – begin aan het tweede hoofdstuk van Abe’s heldhaftige avontuur.  

Speelt zich af direct na de gebeurtenissen van Oddworld (2014): New ‘N’ Tasty, Oddworld: Soulstorm is het tweede spel in Abe’s heldhaftige nieuwe avontuur. 

Abe heeft een transformatie ondergaan – van een onwetende Mudokon-pion die op het punt stond opgezwolgen te worden door de machines van Glukkons megabedrijf naar een onwaarschijnlijke held die het symbool van hoop wordt.

Days Gone | PS4 / PS5

DEZE WERELD ACHTERVOLGT JE
Rijd als zwerver en premiejager Deacon St. John een wanhopige, meedogenloze wereld binnen die is verwoest door een dodelijke pandemie.

Riskeer de bedreigingen van de kapotte weg op je trouwe motor terwijl je geconfronteerd wordt met zwermen hersenloze wilde Freakers en even verschrikkelijke mensen.

Onvoorspelbaar weer en variërende dag- en nachttijden kunnen ongelofelijk veel gevaar veroorzaken en voor schokkende verrassingen zorgen… en alles en iedereen wil je dood hebben.

• Keiharde open wereld: verken ongelooflijk realistische uitgestrekte en gevaarlijke gebieden in de Pacific Northwest.
• Gewelddadige sandboxgevechten: bedenk je strategie terwijl je je wapens en vaardigheden aanpast, vallen in elkaar zet en je motor upgradet.
• Meeslepend verhaal: overleef in een meedogenloze wildernis terwijl je op zoek bent naar een reden om te leven na hartverscheurend verlies.

Zombie Army 4: Dead War | PS4 / PS5

Hitlers hordes zijn terug in deze zenuwslopende shooter van de makers van Sniper Elite 4! Afschuwelijke occulte vijanden, epische wapens en een huiveringwekkend nieuw verhaal voor 1-4 spelers wachten op je in het Europa van de jaren 1940. Vecht om de mensheid te redden van een ondode ondergang!

Het verzet heeft zombie-Hitler verslagen en de hel in gesmeten, maar de doden verrijzen opnieuw, met nog meer honger dan eerst! Ga verder met de alternatieve geschiedenis van de Zombie Army Trilogy in enorme nieuwe levels en ontdek een sinister plan dat de Survivor Brigade naar Italië en verder brengt!

Beleef genredefiniërende ballistiek, bouw de vechter van je keuze en zet de kracht van vuur, bliksem en goddelijke essentie in om je wapens te upgraden en terug te vechten tegen de doden. Als de horde je omsingelt, scheur je ze aan stukken met verbeterde mêleegevechten en fantastische neerhaalmoves!

DealsTracker.nl
Logo