Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up december 2021 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €199,94 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €199,94 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up december 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €199,94. Te downloaden vanaf 7 decembber 2021.

Godfall – PS5 / PS4

Aperion staat aan de rand van de afgrond. Jij bent de laatste van de Valorian Knights, meesters in de vechtkunsten met bijna goddelijke krachten die de legendarische Valorplates kunnen hanteren. Stort je in Godfall, de allereerste looter-slasher met RPG-gevechtsactie.
• Tijdens je avontuur beland je in allerlei exotische omgevingen, zoals de bovengrondse riffen van het Waterrijk en de ondergrondse rode bossen van het Aarderijk
• Perfectioneer je skills in alle vijf de wapenklassen, elk met unieke vechtstijlen en verschillende longswords, polearms, warhammers, greatswords en dual blades
• Stijg in niveau, leer nieuwe skills en ontdek legendarische wapens met vernietigende effecten op het slagveld
• Ontgrendel 12 Valorplates: goddelijke pantsersets die zijn gebaseerd op de dierenriemtekens, waarmee je elke vijand verpulvert die tussen jou en Macros staat
• Test je skills in de Tower of Trials, verdien waardevolle loot en daag jezelf uit in gevechten tegen de krachtigste vijanden
• Vecht in je eentje of samen met vrienden in online PvE-coöpgames voor drie spelers

Mortal Shell – PS4

Mortal Shell is een medeogenloze en diepe actie-RPG waarbij je gezonde verstand en weerbaarheid op de proef worden gesteld in een verbrijzelde wereld. De restanten van de mensheid rotten en kwijnen weg terwijl vurige vijanden woekeren in de ruïnes. Ze kennen geen genade, en om te overleven moet je over inzicht, precisie en instinct beschikken. Vind de verborgen heiligdommen van toegewijde volgelingen en ontdek je ware doel.

LEGO DC Supper-Villains – PS4

Deze beroemde RPG komt terug! De bestsellerauteur R.A. Salvatore, de bedenker van Spawn, Todd McFarlane, en de hoofontwerper van Elder Scrolls IV: Oblivion, Ken Rolston, hebben gewerkt aan KinHet is goed om slecht te zijn… Beleef een gloednieuw DC/LEGO®-avontuur en word een van de beste schurken die het universum ooit heeft gekend. Creëer en speel de rol van een volledig nieuwe superschurk. Haal dolle streken uit en zorg voor chaos en vernieling in een verhaal vol actie dat zich in een open wereld afspeelt in het DC -universum. De Justice League bestaat niet meer, waardoor de bescherming van de Aarde nu in handen is van hun tegenhangers, die zichzelf het ‘Justice Syndicate’ noemen. Samen met je team buitenbeentjes moet je de bedoelingen van de nieuwe, vreemde, zogenaamde superhelden op Aarde zien te achterhalen. Beleef een episch avontuur, waarin je bekende DC-superschurken, zoals de Joker, Harley Quinn, en talloze anderen uit de Injustice League tegenkomt.

Bonus PS VR Games (Tot 4 jan 2022 11:00 CET te loaden)

The Walking Dead: Saints & Sinners – PS4 / PS VR

‘Zie alle verschrikkingen die de levenden en de doden kunnen bieden in dit nieuwe VR-avontuur in het The Walking Dead-universum. Reis door de ruïnes van door wandelaars besmet New Orleans terwijl je elke dag vecht, sluipt, opruimt en overleeft en een stadsbreed mysterie ontrafelt in de iconische wijken. Ontmoet wanhopige facties en eenzame overlevenden die vriend of vijand kunnen zijn. Of je nu anderen helpt of met geweld neemt wat je wilt, elke keuze die je maakt heeft gevolgen. Wat voor soort overlevende ben jij voor de mensen van NOLA?

Ga op zoek naar alles wat je maar kunt doen met wapens, voedsel, gereedschap en aanwijzingen.

Wees op uw hoede voor de levenden en de doden: ruimtelijke audio zal de aandacht vestigen op harde geluiden, kogels of anderszins.

Maak geïmproviseerde uitrusting van messen, geweren, medicijnen en meer van afgedankt materiaal.

Test je moraal: maak moeilijke keuzes voor jezelf en anderen.’

Until You Fall

Fantasy en synthwave komen samen in dit fysiek actieve VR-zwaardvechtspel. Word sterker naarmate je door een fantastische neonomgeving vecht en sla magische wangedrochten neer in deze hack-and-slash roguelite. Until You Fall is een op arcadespellen geïnspireerd hack-and-slash roguelite VR-spel dat je dwingt om je eigen vechtstijl te vinden en onder de knie te krijgen voor vele uren hectisch, kinetisch plezier.

Vecht. Val. Sta weer op.
Bereid je voor op het gevecht van je leven. Beweeg je armen en lichaam op de synthwavesoundtrack terwijl je aanvalt, blokkeert, spreuken gebruikt en je een weg baant naar het hart van een neonfantasiewereld vol magische monsters. Rust jezelf uit met een verscheidenheid aan gameplayveranderende wapens terwijl je kracht blijft opdoen en de wangedrochten neerslaat die in deze wonderbaarlijke wereld op de loer liggen.

Spelverhaal
De beschaving van Rokar is ten onder gegaan. Nu dwalen monsters en verwrongen geesten rond in deze gekristalliseerde ruïnes. Als de laatst overgebleven Runenridder kan alleen jij deze verschrikkingen terugdrijven. Met de hulp van een mysterieuze Runensmid smeed je de wapens die nodig zijn om je campagne te voltooien. Ben jij de kampioen die Rokar nodig heeft?

Eigenschappen
● Intense fysieke gameplay – blijf actief om in leven te blijven
● Elke run heeft willekeurige beloningen, power-ups, vijandenconfiguraties en ruimtes – geen twee runs zijn hetzelfde.
● Bewapen jezelf met een selectie krachtige wapens en ga de strijd aan met je eigen unieke vechtstijl.
● De voortstuwende synthwavesoundtrack laat je in en uit het spel bewegen; krijg de Original Soundtrack gratis op de meeste digitale muziekstreamingplatformen
● Maak kennis met verschillende gecorrumpeerde wangedrochten die elk een andere strategie vereisen om ze te verslaan.
● Vecht door een verscheidenheid aan prachtige omgevingen in neontinten
● Aanpasbare opties voor comfort en toegankelijkheid helpen je comfortabel te bewegen en vechten in VR

Neem deel aan onze groeiende community op Discord om met de ontwikkelaars te praten, gevechtsstrategieën te vergelijken en mee te dingen om Until You Fall-swag!

Until You Fall is alleen beschikbaar in het Engels.

Een PlayStation Camera-adapter (gratis verkrijgbaar) is daarnaast vereist voor de PS Camera op PS5™. Ga hiervoor naar Playstation.com/camera-adaptor.

The Persistence

The Persistence daagt je uit om te overleven aan boord van een gedoemd kolonieruimteschip in het jaar 2521. Gestrand, slecht functionerend en gevangen in de onverbiddelijke aantrekkingskracht van een zwart gat, is “The Persistence” overspoeld door een bemanning die is gemuteerd in gruwelijke en moorddadige wezens. Het is aan jou, een kloon van beveiligingsofficier Zimri Eder, om dieper door te dringen in de dekken van The Persistence om de systemen te repareren en te voorkomen dat het schip uit elkaar wordt gerukt. Verzamel middelen, upgrade vaardigheden en vervaardig een arsenaal aan wapens in deze brute sci-fi-horror-roguelike.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo