Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up juni 2021 bij Playstation Store

SaveSavedRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €39,99 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €39,99 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up juni 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €39,99. Te downloaden vanaf 4 mei 2021.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 Games.

Operation: Tango PS5

Zoek een betrouwbaar maatje en red de wereld in dit coöperatieve spionageavontuur.

Operation: Tango is een coöp-spionageavontuur vol gevaarlijke missies in een hypermoderne wereld van de nabije toekomst. Jij en een vriend of vriendin worden uitgedaagd om deze missies uit te voeren. 

Sla als agent en hacker de handen ineen om te infiltreren, zaken te onderzoeken en de vrije wereld te redden van een vreselijk gevaar.

Werk samen vanaf twee verschillende locaties en gebruik alleen je stem om de puzzels op te lossen. Samenwerken is zilver, communiceren is goud! 

OPMERKING: Operation: Beide spelers moeten een werkende microfoon hebben om Tango te kunnen spelen.

Samen puzzels oplossen

Combineer jullie vaardigheden vanaf twee verschillende plekken om complexe problemen op te lossen. Deze missies kun je niet in je eentje voltooien.

Spannend spionage-avontuur

Pluis dingen uit, hack systemen en dring overal binnen terwijl jullie over de hele wereld missies uitvoeren. Word een spion zoals je die kent uit de Hollywood-films!

Hypermoderne tools

Ervaar de prachtige omgeving en technologische snufjes van een verbonden wereld waarin augmented reality de norm is.

Gezelligheid kent geen tijd

Jullie onafgebroken gepraat zorgt voor zowel hartverwarmende als hilarische momenten. Alles draait om goede communicatie.

Virtua Fighter 5 Ultimate Shodown (PS4)

Virtua Fighter krijgt een gloednieuwe remake waarmee de klassieke fighter na jaren afwezigheid weer terugkeert. De game komt volgende week al uit. Sega heeft aangekondigd dat Virtua Fighter 5 Ultimate Showdown een PlayStation 4 exclusive zal worden. De remake wordt voorzien van nieuwe graphics en voegt nieuwe online features toe. Het team dat werkt aan de nieuwe uitgave is een “all-star team” van Sega AM2 en Ryu Ga Gotoku Studio [RGG]. De remake wordt ontwikkeld als onderdeel van de 60e verjaardag van Sega.

Virtua Fighter kwam voor het eerst uit in 1993 in de arcadehallen en een pionier in de wereld van 3D fighting games. Virtua Fighter 5 kwam voor het eerst uit in 2006 in de arcadehallen, daarna volgde de game in 2007 op PS3 en Xbox 360.

De gameplay en combat zullen in de remake hetzelfde zijn, maar de graphics zijn van de grond af aan opnieuw gemaakt in de Dragon Engine. Elke stage krijgt nieuwe achtergrond muziek, er is een nieuwe user interface, een nieuwe opening cinematic en nieuwe lighting en shaders.

Naast deze vernieuwingen krijgen spelers ook de mogelijkheid om online tegen elkaar te vechten en zitten er round-robin online toernooien ingebouwd. Verder wordt het mogelijk om privé en open lobby’s te joinen. Daar kunnen maximaal zestien spelers tegelijk in.

Star Wars Squadrons (PS4)

eer alles over de kunst van starfighter-gevechten in de authentieke piloot-ervaring STAR WARS™: Squadrons. Doe je gordels om en voel de adrenaline van first-person multiplayer-gevechten naast je squadron. Piloten die zich aanmelden, stappen in de cockpits van starfighters uit zowel de New Republic als Imperial vloten en strijden in strategische gevechten van 5 tegen 5. Stem je starfighter en de samenstelling van je squadron af op verschillende speelstijlen en vermorzel de tegenstander. Piloten zegevieren als team en voltooien tactische missies op bekende en nog nooit eerder geziene strijdvelden, inclusief de gasreus Yavin Prime en de verbrijzelde maan Galitan. 

Bestuur starfighters, zoals de X-wing en TIE fighter. Pas loadouts en cosmetische items aan. Verdeel vermogen tussen wapens, schilden en motoren en ga volledig op in de cockpit. Daarnaast kunnen spelers het volledige spel in virtual reality spelen! 

Ontdek wat het betekent om piloot te zijn in een spannende STAR WARS™ singleplayer-verhaal die zich afspeelt na de gebeurtenissen in Return of the Jedi. Bekijk alles vanuit het wisselende perspectief van 2 facties, met iconische en opkomende leiders die strijden om het heelal. De New Republic vecht voor vrijheid. Het Keizerrijk wil orde. Je moet je aansluiten bij de allerbesten van het heelal. 

Alle wings melden — Plan schermutselingen met je squadron in de instructiekamer voordat je opstijgt naar de evoluerende strijdvelden in het heelal. Doe mee aan intense luchtgevechten van 5 tegen 5, of verenig je met je squadron om de doorslag te geven in monumentale vlootgevechten. Samen zijn jullie de crème de la crème. 

– Leer alles over legendarische starfighters – Bestuur verschillende klassen starfighters uit zowel de New Republic als Imperial vloten — inclusief de wendbare A-wing en de allesverwoestende TIE bomber. Pas je schip aan, verdeel het vermogen over de systemen en vernietig je tegenstanders in strategische ruimtegevechten. 

Laat je STAR WARS-pilotendromen uitkomen – De cockpit is je thuis. Gebruik de dashboards in je voordeel en voel de intensiteit van gevechten vanuit first-person perspectief — met slechts een dunne romp van metaal en glas tussen jou en de gevaren van de ruimte. Speel in spannende multiplayer modes en een uniek singleplayer STAR WARS-verhaal, met een grote verhaal die zich afspeelt aan het einde van de Galactic Civil War. Ga volledig op in het spel, kruip achter de stuurknuppel en speel STAR WARS: Squadrons in VR. 

De missie is duidelijk — STAR WARS: Squadrons is vanaf dag één een volledig losstaande ervaring, waarin je beloningen verdient tijdens het spelen. Verdien promotie en speel nieuwe componenten vrij, zoals wapens, rompen, motoren, schilden en cosmetische items, op een duidelijk voortgangspad dat de gameplay fris en boeiend houdt.

DealsTracker.nl
Logo