Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up juni 2022 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €119,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up juni 2022 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €139,97. Te downloaden vanaf 7 juni 2022.

Nickelodeon All-Star Brawl (PS5 / PS4)

Vecht er op los als je favoriete Nickelodeon-personages in bombastische platformgevechten! Met een ijzersterke cast van helden uit het Nickelodeon-universum neem je het op tegen all-stars uit SpongeBob Squarepants, Teenage Mutant Ninja Turtles, Huize Herrie, Danny Phantom, Aaahh!!! Real Monsters, Expeditie Berenklauw, Hey Arnold!, Ratjetoe en meer om de ultieme animatiedominantie te bepalen. Met unieke moves en aanvallen geïnspireerd op hun persoonlijkheden heeft elk personage een individuele speelstijl die eindeloze actie mogelijk maakt voor het fanlegioen van Nickelodeon. Kies je favoriet en laat de intense knokpartijen beginnen met online en lokale multiplayeractie.

• Speelbare personages zijn onder andere SpongeBob, Lincoln Herrie, Ninja Turtles Michelangelo en Leonardo, Oblina uit Aaahh!!! Real Monsters, Invader Zim en nog veel meer!
• 20 themalevels zoals Kwallenveld uit de Spongebob Squarepants-serie, Technodrome uit de Teenage Mutant Ninja Turtles-serie, plus nog veel meer!
• Elk personage biedt een totaal verschillende en vernieuwende speelstijl en moves, ontleend aan hun beminnelijke persoonlijkheden.
• Neem het lokaal op tegen je vrienden met tot 4 spelers tegelijk of in online competitieve multiplayer

God of War (PS4)

Kratos heeft de godenwereld de rug toegekeerd en zich teruggetrokken in een vreemd land. Hier moet hij het opnemen tegen onverwachte dreigingen, maar krijgt hij ook een tweede kans om een vader te zijn. Hij reist met zijn zoon Atreus door de wrede wereld van Midgaard om samen de meest persoonlijke strijd van hun leven aan te gaan.
• Verken een duistere wereld vol krachtige elementen en angstaanjagende wezens, gebaseerd op verhalen uit de Noorse mythologie.
• Neem het op tegen vijanden in felle gevechten en word beloond voor tactische beslissingen en dodelijke precisie.
• Ontdek hoe Kratos in dit meeslepende verhaal zijn allerverterende razernij leert bedwingen om de band met zijn zoon te versterken.

NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER (PS4)

De Naruto-franchise is terug met een nieuwe ervaring in NARUTO TO BORUTO: SHINOBI STRIKER! In deze nieuwe game vechten spelers als team van 4 online tegen andere teams! Grafisch is SHINOBI STRIKER helemaal opnieuw opgebouwd in een volledig nieuwe grafische stijl. Leid je team en vecht online om te zien wie de beste ninja’s zijn!

Deals Tracker
DealsTracker
Logo