Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up maart 2021 bij Playstation Store

SaveSavedRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+855
Gratis €149,97 Naar deal
Deal likes+855
Gratis €149,97 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up maart 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €147,96. Te downloaden vanaf 2 maart 2021.

Is dit niet wat je zoekt? Bekijk hier andere PS5 Games.

MAQUETTE – PS5

MAQUETTE is een first-person recursief puzzelspel dat je meevoert naar een wereld waarin elk gebouw, elke plant en elk object tegelijkertijd klein en reusachtig zijn. MAQUETTE maakt dit mogelijk door de wereld op MC Escher-achtige wijze recursief te draaien.

Als je naar het midden van de wereld gaat, voel je je als een reus en toren je boven gebouwen en muren uit. Maar ga verder om je kleiner te voelen terwijl alles steeds groter wordt – tot het punt waarop barsten in de grond ravijnen worden.

In Maquette verken je de schaal van alledaagse problemen in een modern liefdesverhaal. Waarin de kleinste problemen onoverkomelijke obstakels kunnen worden.

Als je de PS4™-versie al hebt, krijg je de digitale PS5™-versie van deze game zonder extra kosten en hoef je dit product niet aan te schaffen. Als je een PS4™-disk hebt, kun je gebruikmaken van dit aanbod door de disk in de PS5™-console te stoppen om de digitale PS5™-versie te spelen of downloaden. Als je de PS5™ Digital Edition zonder disksleuf hebt, kun je met de PS4™-disk geen gebruikmaken van dit aanbod.

Final Fantasy VII Remake | PS4

De wereld wordt geregeerd door Shinra, een bedrijf dat de levenskracht van de planeet in de vorm van Mako-energie beheert. In de stad Midgar helpt Cloud Strife, een voormalig lid van de Shinra-ELITESOLDATEN en nu huurling, de verzetsgroep Avalanche, maar heeft geen idee wat de epische gevolgen voor hem zijn.

FINAL FANTASY VII REMAKE biedt een nieuwe kijk op het iconische origineel met onvergetelijke personages, een adembenemend verhaal en epische gevechten.
Het verhaal van deze eerste standalone game in het FINAL FANTASY VII REMAKE-project loopt tot aan de ontsnapping van de groep uit Midgar en gaat dieper in op de gebeurtenissen in Midgar dan het oorspronkelijke FINAL FANTASY VII.

Remnant: From the Ashes | PS4

De wereld bevindt zich in chaos door een oud kwaad uit een andere dimensie. De mensheid worstelt om te overleven, maar ze hebben de technologie om portalen te openen naar andere werelden en werkelijkheden. Reis door deze portalen om het mysterie te onthullen achter de oorsprong van het kwaad, verzamel grondstoffen, en vecht om een houvast te creëren voor de mensheid om opnieuw te beginnen.
Remnant: From the Ashes is een third-person survival action shooter die zich afspeelt in een post-apocalyptische wereld die veroverd werd door monsters. Als een van de laatste mensen, ga je alleen of samen met tot twee andere overlevenden op pad om de confrontatie aan te gaan met dodelijke vijanden en epische bazen, en probeer je te heroveren wat was.
Ontdek dynamisch-gegenereerde werelden die veranderen telkens wanneer je speelt, vind er meer dan 100 dodelijke vijanden en 20 epische bazen om tegen te vechten met een geweldig wapenarsenaal, pantser en aanpassingen die je kan gebruiken in elke situatie.

Farpoint | PS VR

Het was een routinemissie. Je zou twee wetenschappers begeleiden op The Pilgrim, een ruimtestation dat een vreemd fenomeen aan de rand van het universum onderzoekt.

Je zult het nooit meer vergeten. Een verblindende flits. Noodsignalen. Totale duisternis. En dan … de crash.

Gestrand op een gevaarlijke planeet met alleen de standaarduitrusting van je ontsnappingscapsule tot je beschikking, besluit je op zoek te gaan naar de crashsite van The Pilgrim.

Wil je ooit nog thuis komen, dan zul je overlevenden van het ruimtestation moeten vinden. Je moet alles op alles zetten en je schietvaardigheden perfectioneren om te overleven.

Functies:
• First-person VR-shooter in een open wereld.
• Groot arsenaal aan wapens.
• Teamgevechten met een vriend in online coöp.
• Compatibel met de PlayStation VR-richtcontroller voor nauwkeurig richten en kenmerkende terugslag van elk wapen.

Bevat het UITBREIDINGSPAKKET VERSUS:
– Nieuwe VERSUS-speltypen: DEATHMATCH en UPLINK
– Drie nieuwe VERSUS-kaarten
– Systeem voor spelersvoortgang – Ontgrendel alle nieuwe personageskins en emblemen.
– Systeem voor wapenupgrades – Ontgrendel nieuwe wapenvarianten met unieke modificaties.
– Nieuwe trofeeën
– Verbeterd Coöp-speltype: Moeilijkheidsniveau CHAOS
Bevat het DLC-pakket CRYO:
– Twee nieuwe coöp-kaarten met vijanden die zijn aangepast aan het CRYO- thema.
– Zes coöp-levels, speelbaar in het speltype Uitdaging.

Farpoint is geoptimaliseerd voor de PlayStation®VR-richtcontroller, maar is volledig speelbaar met een DUALSHOCK 4 draadloze controller.

DealsTracker.nl
Logo