Verlopen

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up september 2021 bij Playstation Store

BewarenBewaardRemoved 1
PlayStation Store
Deal likes+655
Gratis €79,98 Naar deal
Deal likes+655
Gratis €79,98 Naar deal

Gratis Maandelijkse PS Plus Games Line-up september 2021 bij Playstation Store. Deze maand hebben deze PSPlus lineup een waarde van €149,97. Te downloaden vanaf 7 september 2021.

Overcooked! All You Can Eat – PS5

Met dit product krijg je toegang tot zowel de digitale PS4™- als de digitale PS5™-versie van deze game.

Overcooked!, Overcooked! 2 en alle extra content zitten samen in deze niet te versmaden definitieve editie, in geremasterde vorm!

Er wachten je honderden levels vol coöpkookchaos in steeds uitdagendere en hilarischere keukens.

Overcooked! is nu online

Voor de allereerste keer beschikt Overcooked! over een complete online multiplayer! Bezoek je keukens uit de eerste game in oogverblindende 4K en ONLINE!

Een feestmaal voor de ogen!

Beide games zijn opgewaardeerd met prachtige, verbeterde 4K-graphics. Zo goed zag de Overcooked!-serie er nog nooit uit.

Smaakvolle nieuwe content!

Nieuwe levels, nieuwe chefs en nieuwe chaos – exclusief in Overcooked! All You Can Eat.

Meerdere speltypen!

Speel de campagne, survival of oefen erop los. Nieuw in All You Can Eat is de hulpstand, met een aantal opties om de hectiek wat weg te nemen. Zo treedt een recepttime-out minder snel op, krijg je meer rondetimers en kun je levels overslaan.

Toegankelijk voor iedereen!

Overcooked! All You Can Eat bevat functies die ervoor zorgen dat zo veel mogelijk spelers kunnen meedoen aan het eetfestijn! Je kunt de interface groter en kleiner maken, dyslexievriendelijke tekst inschakelen en opties voor kleurenblindheid gebruiken.

Reis terug naar de Onion King en kokkerel alsof je leven ervan afhangt in Overcooked! All You Can Eat.

Hitman 2 – PS4

In HITMAN™ 2 reis je naar spannende sandbox-locaties over de hele wereld om je doelwitten op te sporen. Van zonovergoten straten tot donkere, gevaarlijke regenwouden: geen enkele plek is veilig voor de creatiefste huurmoordenaar ter wereld, Agent 47.

Maak je op voor de ultieme spionagethriller, waarin jij de ongrijpbare Shadow Client moet uitschakelen en zijn militie moet ontrafelen. Alles verandert echter wanneer Agent 47 de ware identiteit van zijn doelwit en de waarheid over zijn verleden achterhaalt.

HITMAN™ 2 biedt nieuwe manieren om te spelen, nieuwe spelvarianten en nieuwe kenmerken, waaronder de nieuwe Sniper Assassin-modus met de eerste co-op-optie in de franchise.

Predator: Hunting Grounds – PS4

Word de jager of prooi in deze asymmetrische multiplayer shooter, waarin de mens het opneemt tegen de Predator. Jij bent lid van een militair team dat missies moet voltooien voordat de Predator jullie opspoort. Of word de Predator, en jaag op je prooi.
• Wees de Predator – jaag op het vijandelijke militaire team en maak gebruik van dodelijke buitenaardse wapens om je prooi te verschalken.
• Bereik de helikopter – voltooi uitdagende missies als deel van een vierpersoons-team en ontsnap.
• Gebruik menselijke en buitenaardse wapens – vecht als lid van het militaire team met behulp van een ultramodern arsenaal, en als Predator met behulp van dodelijke technologie zoals de op de schouder gedragen Plasma Caster, de Combistick en nog veel meer.

Deals Tracker
DealsTracker.nl
Logo