Verlopen

LEGO Batman 3: Beyond Gotham PS4 voor €17,09 bij Zavvi

SaveSavedRemoved 0
Zavvi
Deal likes+1023
€19,39 €63,25 Naar deal
Deal likes+1023
€19,39 €63,25 Naar deal

Laagste prijs rond €21, bij bol.com is het €28,07
Gratis thuisbezorgd.

Met een nieuwe account nog 10% extra korting, gebruik hiervoor code WELKOM

 

Kenmerken:

  • Spannende gevechten in de ruimte – Vecht voor het eerst met Batman en zijn bondgenoten in de ruimte en de verschillende Lantern werelden, waaronder Zamaron en Odym.
  • Grote verscheidenheid aan DC Comics helden en slechteriken – Bespeel en ontgrendel meer dan 150 unieke personages met geweldige krachten en vermogens, waaronder leden van de Justice League en BIG LEGO Figuren zoals Cyborg, Solomon Grundy en meer.
  • Unieke verhaallijn met onverwachte wendingen – Verrassende vermommingen, Brainiac’s vermogen om gedachten te controleren en het vermogen van de Lantern Rings om een nieuwe draai te geven aan de personages die je dacht te kennen.
  • Hack computerterminals – Stap een virtuele wereld binnen om te ontsnappen uit doolhoven en te strijden in arena’s en haast je om de code te vinden.
  • Bat-tastic Gadget Wheel – Door simpelweg op een knopje te drukken kun je de uitrusting en vermogens van je personages selecteren of upgraden.
  • Verscheidenheid aan iconische locaties – Bezoek het Paleis van Justitie, de Batcave en de uitkijktoren van de Justice League om toegang te krijgen tot winkels, kamers met trofeeën en held- en voertuigcustomizers.

 

DealsTracker.nl
Logo