Samsung Galaxy Z Flip Opvouwbare Smartphone Beelden en Specs gelekt

Samsung Galaxy Z Flip komt binnenkort. Ondanks geen officiele woorden zijn van Samsung, hebben we gelekte afbeeldingen van prototypes gezien, gelezen over gelekte specificaties, de nieuwste geruchten gehoord en zelfs gekeken hoe Samsung ons allemaal plaagde met een gevouwen vierkant ding in een van de nieuwe advertenties.

Bron: WinFuture

Gerucht dat ze op 11 februari deze Samsung Galaxy gaan uitdelen voor unboxing, daarom is deze opvouwbare telefoon gepitched als een directe rivaal van concurrent retro clamshell “Motorola Razr”. De Duitse WinFuture let momenteel nog wat meer belangrijke specificaties van het apparaat, aan de specs te zien gaan ze van de Motorola winnen.

Zoals eerder gezegd, zou de telefoon de huidige Qualcomm Snapdragon 855+ hebben, de krachtige chip in de huidige generatie vlaggenschepen. Vergeleken met de middenklasse Snapdragon 710-processor van de Razr ziet het eruit alsof de opvouwbare Samsung aanzienlijk krachtiger zal zijn. Met 8 GB RAM en een gerapporteerde 256 GB interne opslag, is er voldoende geheugen in de telefoon, maar er wordt gezegd dat gebruikers dit niet verder kunnen uitbreiden, omdat de telefoon geen SD-kaartlezer heeft.

Het full-HD-scherm zou een AMOLED 6,7-inch scherm zijn met Always On, Infinity-O-technologie, dezelfde schermtechnologie als de Samsung Galaxy S10-reeks. Een groot 22: 9-scherm, het vouwmechanisme zorgt voor een groter scherm te integreren in de telefoon, waardoor het perfect is voor het bekijken van films of games.

Het secundaire scherm, waarvan wordt gezegd dat het de tijd, batterij, meldingen en andere belangrijke details in “gesloten modus” weergeeft, is slechts 1,06 inch breed en gemaakt met gehard Gorilla Glass 6 om de stoten en kneuzingen te overleven die deel uitmaken van de externe telefoon behuizing.

De hoofdcamera van de telefoon is een dual-pixel 12MP-camera met een 12 MP ultragroothoeklens ernaast. Er wordt gezegd dat de telefoon “influencer-ready” is en met name is ontworpen met Instagram in gedachten (tot aan de vierkante vorm in gesloten modus). Een 10MP selfiecamera met spraakbesturing en autofocus siert het gezicht van de telefoon in de open “mediamodus”. Er wordt gezegd dat het in staat is om video te maken in verbluffende 4K van zowel de achteruitrijcamera als de camera aan de voorkant.

De telefoon heeft een 3300 mAh batterij-opstelling, iets kleiner dan de 4000 + mAh die momenteel wordt gebruikt door de vlaggenschepen van Samsung. Het is naar verluidt te wijten aan hit planken op 14 februari, een paar dagen na zijn onthulling op Samsung Galaxy Unpacked, voor de prijs van “rond” € 1500.

Bron: WinFuture

De telefoon wordt naast de Samsung Galaxy S20 gelanceerd
Het meeste komt overeen met informatie die we eerder uit verschillende andere bronnen hebben gehoord, maar het is goed om alle informatie op één plek te bevestigen. WinFuture onthult de bron voor het lek niet, maar de uitgebreide bumperlading met details komt ook met een hele reeks nieuwe Samsung Galaxy Z Flip-weergaven, enkele van de meest realistische interpretaties die we tot nu toe van de telefoon hebben gezien (zie hierboven). We schatten dat deze renderers waarschijnlijk zeer nauwkeurig zullen zijn, omdat ze het onderstaande gelekte prototype heel goed matchen.

Bron: Weibo

We kunnen niet wachten om te zien of de telefoon aan deze specificaties voldoet wanneer deze op 11 februari eindelijk wordt onthuld, naast de geruchten over de Samsung Galaxy S20. Als de telefoon zoiets als deze details suggereert, is dit zeker een nieuw tijdperk voor opvouwbare items.

DealsTracker
Logo