The Witcher Monster Slayer AR Game komt naar je mobiel

The Witcher Monster Slayer AR Game komt naar je mobiel. CD Projekt werkt aan mobiel ar-spel The Witcher: Monster Slayer.

CD Projekt kondigde “The Witcher: Monster Slayer” aan, een gratis augmented reality RPG-game die voornamelijk wordt gebruikt in het hoofdspel van de “Witcher” -serie. In het spel moet de speler het monster verslaan en de missie volgen. De releasedatum voor iOS- en Android-games zal later dit jaar zijn. Gebaseerd op het gebruik van CD Projekt ar, transformeert het rollenspel de echte wereld van de heks in een duistere fantasiewereld. Met behulp van weersomstandigheden en tijd in overeenstemming met de werkelijke situatie van de uitgever, kunnen gamers deze omstandigheden in hun voordeel gebruiken. Monsters zwerven vrij rond in de gamewereld In Monster Slayer moeten spelers een elite monsterjager worden en deze monsters verslaan.

Naast het bestrijden van monsters, moeten spelers in “The Witcher: Monster Slayer” ook naar ze zoeken en ze onderzoeken. Het gaat om nieuwe monsters en bekende monsters in de tovenaarswereld. De game-trailer laat zien hoe spelers zwaarden kunnen blokkeren en bestrijden. Spelers moeten ook drankjes, oliën, bommen en lokvogels ontwikkelen om ze in het spel te gebruiken. Uiteindelijk stelt Monster Slayer gebruikers in staat hun personages te upgraden, en heeft het winkeliers en “verhaalgestuurde” taken.

Het spel is niet ontwikkeld door CD Projekt Red, die de hoofdserie van “The Witcher” -games maakte, maar door Spokko. De ontwikkelaar maakt al twee jaar deel uit van de uitgeverij CD Projekt. Monster Slayer is Spokko’s eerste game en zou “binnenkort” moeten verschijnen voor Android- en iOS-apparaten.


Officiële Announcing The Witcher: Monster Slayer

INTRODUCING A NEW MOBILE GAME
SET IN THE WORLD OF THE WITCHER

Foul creatures roam the vast lands of the Continent, and it falls to those known as witchers to hunt them down. Set long before the time of Geralt of Rivia, The Witcher: Monster Slayer transforms familiar real-world surroundings into a dark-fantasy realm, and challenges you to step out and explore the world around you in order to start your journey as a professional monster slayer.

DealsTracker
Logo