Top beste standjes voor in bed

 Klaar om de liefde te bedrijven en te verdrinken in de ogen van je partner? Dan hebben wij hét standje voor jou!

1

Good connection

perfect standje voor kersverse stelletjes én koppels waarbij de romantiek er nog afspat!

We hebben hier een seksstandje dat bijna iedereen kan uitvoeren. De naam zegt het al: bij een goede verbinding voelen jij en je partner een diepe verbondenheid met elkaar.

  • Categorie: Face-to-face, intiem
  • Stimulatie: Vaginaal, clitoraal
  • Penetratie: Gemiddeld
  • Niveau: Makkelijk
  • Variatie: Aquarius

hoe Hou je van romantische spelletjes? Klaar om seks te hebben en te verdrinken in de ogen van je partner? Dan hebben wij jouw plek! Well Connected is de perfecte locatie voor nieuwe stellen die nog in de fase van een roze bril zitten of romantiek proberen te herontdekken.

Ze lag op haar rug en hij knielde voor haar neer. Voor diepere penetratie en meer huid-op-huid contact, duwt ze haar heupen een beetje omhoog zodat ze lichtjes op zijn dijen rust en haar benen over zijn schouders hangt. Opmerking: een been op de linkerschouder en een been op de rechterschouder. Ze kan zijn dijen vastpakken en zachtjes trekken en duwen (of forceren, als dat je ding is 😉) om het ritme te helpen bepalen.

Hij kan zijn partner overal verwennen met zijn handen. Vergeet het uitzicht niet. Jullie hebben allebei een prachtig uitzicht en maken goed oogcontact! Deze houding is natuurlijk ook geschikt voor twee vrouwen, maar ook voor twee mannen wanneer de gevende partner een riem gebruikt, of wanneer de ontvangstrichting iets naar boven wordt gekanteld! “Klaar om seks te hebben en te verdrinken in de ogen van je partner?”

      DealsTracker
      Logo